Wysłany: Czw Sie 25, 2011 1:35 pm Temat postu: Re: Zgłoszenie nieregulaminopwe!
Cytat:
Proszę usunąć z listy zgłoszeń do konkursu PUK zgłoszenie z dnia 2011-08-22 12:05:56 SQ7HJB a Nadajnik ARDF na pasmo 144MHz. Zgłoszenie jest nieregulaminowe. Lista zgłoszeń została zamknięta z dniem 15.08.2011r (patrz Regulamin PUK Świat Radio Nr.8/2011 str.55). Regulamin nie przewiduje też zgłoszeń "warunkowych".
Rysio! To nie są igrzyska olimpijskie, ani mistrzostwa świata Koledzy z sp7ptk faktycznie zgłoszenie podesłali po czasie, ale jako uzupełnienie sterownika ARDF, który jest już na liście.
Dopisek "warunkowy" jest moim dziełem. Ani Ty, ani ja nie jesteśmy na razie w komisji, ba komisja na razie nie istnieje, hihi Moim celem było pokazanie, że takie zgłoszenie jest, a decyzję o tym, czy dopuścić ten projekt do konkursu czy też nie podejmie komisja konkursowa.
Aby nie było niesmaku i niejasności, koledzy z SP7PTK poprosili o usunięcie tego zgłoszenia - więc usuwam i już nie ma dylematu.
Wysłany: Czw Sie 25, 2011 2:57 pm Temat postu: zgłoszenie do konkursu
Nie Łukasz!
Zgłoszenie to znalazło się w kategorii innej niż sterownik, przyjąłem więc to jako zgłoszenie oddzielne. Regulamin to REGULAMIN! Żeby nie było gadania że walczę z konkurencją regulaminowymi metodami POPROSZĘ również i ja o wycofanie mojego zgłoszenia. Faktycznie - to nie mistrzostwa świata. Pozostaje tylko nadal aktualne pytanie - to po co ten regulamin?
Rysio!
Wysłany: Czw Sie 25, 2011 3:52 pm Temat postu: Re: zgłoszenie do konkursu
Rysio! masz rację - po części to moja wina, że nie zwróciłem uwagi na kategorię. Nadajnik faktycznie trafił do innej niż sterownik. Zgłoszenie nadajnika ARDF usunięte - dla mnie temat zamknięty.
Ze swojej strony przepraszam za wprowadzenie niepotrzebnego "fermentu". Uwierz, nie miałem złych intencji - jeżeli tak to odebrałeś, to jeszcze raz przepraszam. _________________ Pozdrawiam
Lukasz, sq2dyl
Wszystkie czasy w strefie Idź do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2