UWAGA na nawigacje, które mogą źle dekodować adres Burzenin ul. Zarzecze 12 !!! (automapa, Targreo.pl...)
Lepiej wpisać Strumiany, woj. łódzkie, gmina Burzenin, powiat sieradzki
Sugeruję kierować się na drogę nr 480. Na tej drodze w miejscowości Strumiany jest jedno asfaltowe skrzyżowanie.
Przy nim stoi słup energetyczny (Inv Vee - na mim będzie strzałka z napisem QRP { zawiesimy w piątek koło południa}
Należy jechać w kierunku Antonina ok. 1,5 km.
Proszę się kierować się drogą z pierwszeństwem.
Po lewej stronie będzie ośrodek (duży plac zabaw z drewnianym czołgiem)
Będzie też widoczny duży baner - tym razem nie na płocie, ale skośnie - żeby był z daleka widoczny.
UWAGA nr2. Jadący przez Zduńską Wolę w kierunku Sieradza (droga nr 12 i 14) - sugeruję ominąć tę drogę.
Tuż przed Sieradzem jest remont mostu - korki na kilka kilometrów!!! {wczoraj jechałem - ponad godzina w korku}
do spotkania na Warsztatach QRP! _________________ Wracałem sobie wczoraj pieszo z pracy do domu i koleś wbijający na dachu gwoździe nazwał mnie 'małym paranoidalnym dziwakiem'... Kodem Morse'a.