Poprzedni temat :: Następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sq2dyl Site Admin
|
Wysłany: Wto Kwi 13, 2010 11:52 am Temat postu: Cluster SP-QRP |
|
|
Cluster SP-QRP rusza.
http://www.sp-qrp.pl/cluster
Na razie w wersji testowej i z podstawową funkcjonalnością. Jeżeli będzie zainteresowanie, to może dorobimy coś więcej
Zachęcam do testowania - proszę śmiało wpisywać swoją "testową" aktywność, aby sprawdzić jak to działa - ja raz na dzień będę usuwał "testowe" wpisy. _________________ Pozdrawiam
Lukasz, sq2dyl |
|
Powrót do góry |
|
|
sq2dyl Site Admin
|
Wysłany: Pon Kwi 19, 2010 2:14 pm Temat postu: |
|
|
Hej!
Zbliża się majowy weekend więc będzie okazja do przetestowania naszego cluster'a
Uchylę rąbka tajemnicy i powiem, że na ukończeniu są testy nowej funkcjonalności, dzięki której bez komputera będzie można zaanonsować swoją aktywność w terenie. Uważni obserwatorzy po wpisach na clusterze już pewnie wiedzą o co chodzi _________________ Pozdrawiam
Lukasz, sq2dyl |
|
Powrót do góry |
|
|
SQ9GEH QRP_Fan
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 6:50 am Temat postu: |
|
|
Widziałem widziałem
A i dzięki za przypomnienie _________________ Wracałem sobie wczoraj pieszo z pracy do domu i koleś wbijający na dachu gwoździe nazwał mnie 'małym paranoidalnym dziwakiem'... Kodem Morse'a. |
|
Powrót do góry |
|
|
sq2dyl Site Admin
|
Wysłany: Czw Kwi 22, 2010 1:11 pm Temat postu: |
|
|
Hej!
Uruchomiłem możliwość wysyłania powiadomień do Cluster'a przez SMS. Dzięki temu rozwiązaniu będzie można zaanonsować swoją pracę np. w terenie bez użycia komputera.
Telefon komórkowy ma chyba każdy
Zapraszam wszystkich do przetestowania systemu przed majowym weekendem!
Dla przypomnienia: http://www.sp-qrp.pl/cluster/ _________________ Pozdrawiam
Lukasz, sq2dyl |
|
Powrót do góry |
|
|
SQ9GEH QRP_Fan
|
Wysłany: Czw Kwi 22, 2010 7:42 pm Temat postu: |
|
|
Posłusznie melduje ze działa _________________ Wracałem sobie wczoraj pieszo z pracy do domu i koleś wbijający na dachu gwoździe nazwał mnie 'małym paranoidalnym dziwakiem'... Kodem Morse'a. |
|
Powrót do góry |
|
|
|